Auto occasions

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Of wilt u uw huidige auto inruilen? Bij Minicar Nederland kunt u dan ook zeker terecht. Naast ons assortiment Minicars hebben wij ook gewone auto’s op voorraad. Onze auto’s kunt u via onze website bekijken en vergelijken, maar voor de echte ervaring adviseren wij u om bij ons langs te komen. U kunt de auto dan van dichtbij bekijken, eventueel een proefrit maken en al uw vragen stellen aan één van onze medewerkers. Ons streven is om u als klant een tevreden gevoel te geven en daar komt uiterste kwaliteit en vakkundigheid bij kijken.

U kunt, naast verkoop of aankoop, ook bij ons terecht voor schade, onderhoud en Apk-keuring. Wij bieden extra services als ophalen en wegbrengen, maar ook vervangend vervoer kan voor u worden geregeld indien u daar gebruik van wilt maken. In onze werkplaats maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zowel gereedschap als onderdelen en accessoires voor uw en onze voertuigen. Dit levert op de lange termijn voor u als klant én voor ons alleen maar voordelen op: langere levensduur, prettiger gebruik en betrouwbaarheid.

Auto’s bij Minicar Nederland

Al onze auto’s in ons assortiment worden eerst volledig nagekeken voordat deze aan u worden aangeboden. Op deze manier weet u zeker, als u overgaat tot aankoop en/of inruilen, u waar voor uw geld krijgt. Wij bieden u onze uiterste zorg en aandacht van aankoop tot en met onderhoud en APK van uw nieuwe aankoop.

Mocht u de auto van uw keuze nog aan willen passen of wilt u deze een persoonlijk uitstraling geven? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen uw auto of brommobiel voorzien van nieuwe velgen, stylingset, radio, alarminstallatie, cruise control, navigatie, en carkit etc. Een kleine aanpassing kan soms veel veranderen.

Kijk ons assortiment eens rustig door en vergelijk de verschillende auto’s met elkaar. Waar bent u naar op zoek? In welke prijscategorie zoekt u? Er zijn nog veel meer vragen die u zichzelf kunt stellen voordat u ergens gaat kijken. Ons advies: kom eens langs en bespreek ter plekke wat voor u de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn en mogelijk sneller de juiste auto voor u vinden terwijl dit u anders veel tijd zou kosten. Mocht u een afspraak willen maken, een proefrit afspreken of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Vrijblijvende offerte ontvangen?