Casalini brommobiel kopen

Wanneer u op zoek bent naar een Casalini brommobiel, bent u bij Minicar Nederland aan het juiste adres. Wij verkopen als dealer alle soorten brommobiel merken, waaronder Casalini. Het Italiaanse familiebedrijf ontwikkelt en produceert minicars van topkwaliteit. Wij van Minicar Nederland bieden zowel tweedehands als nieuwe Casalini 45 km auto’s aan. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod?

Kom meer te weten over de minicars van Casalini

Casalini is Europa’s oudste fabrikant van (auto) rijbewijs-vrije voertuigen. Het familiebedrijf is in 1939 opgericht en is gevestigd in Placenza Italië. Een Casalini minicar heeft een zeer goede afwerking en voldoet aan hoge productiestandaarden. De carrosserie van een Casalini is uniek en heeft een fiberglas structuur die versterkt is met koolstofvezel. Deze 45 km auto is daarom ideaal voor de Nederlandse wegen. Minicar Nederland biedt ook Casalini brommobielen zoals de Casalini M20 en de Casalini Kerry.

 

De voordelen van een Casalini

Voor de ontwikkeling van de M20 heeft Casalini samengewerkt met motorfabrikant Kohler. Uit deze samenwerking kwam een gloednieuwe motor die voldoet aan de Euro4-milieuvereisten. Deze moderne motor heeft een elektronische injectie die voor lage verbruiks- en emissiewaarden zorgt. De motor is daarnaast stil en trillingvrij en heeft de hoogste componentkwaliteit. In combinatie met de unieke fiberglas structuur onderscheid deze brommobiel zich wat betreft de veiligheid en het comfort van andere minicars. De Casalini Kerry is uitgerust met een laadbak. Dit model is ruim, compact en veelzijdig. Interesse gekregen in een Casalini brommobiel? Minicar Nederland biedt zowel nieuwe als tweedehands 45 km auto’s van dit merk. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag een Casalini minicar aanschaffen? Of heeft u vragen over prijs en de verschillende mogelijkheden? Benader dan Minicar Nederland door te bellen naar 0488-428049, een e-mail te sturen via info@minicarnederland.nl of ons online contactformulier in te vullen. Direct meer weten over de prijzen? Dan kunt u ook eenvrijblijvende offerte aanvragen. Wij van Minicar Nederland gaan graag met u aan de slag om een Casalini brommobiel te vinden die helemaal aansluit bij uw wensen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?