Chatenet brommobiel kopen

Op zoek naar een sportieve Chatenet brommobiel? Maak dan kennis met Minicar Nederland. Wij zijn dealer van alle brommobiel merken, zo ook Chatenet. Chatenet is het meest sportieve merk van alle brommobiel fabrikanten. Bij Minicar Nederland kunt u zowel tweedehands als nieuwe modellen van dit mooie brommobielmerk kopen. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Bekijk dan ons online assortiment of neem telefonisch of per mail contact met ons op. Meer weten over Chatenet? Lees dan snel verder!

Maak kennis met Chatenet

Chatenet ontwikkelt en produceert zoals gezegd de sportiefste 45 km auto’s van alle brommobiel fabrikanten. Het Franse merk is opgericht in 1984 en is gevestigd in het Franse departement Haute-Vienne. Het merk heeft verschillende microcar modellen op de markt gebracht. Bijvoorbeeld de Chatenet CH40, CH44 Barooder (staat 4 cm hoger op de veren) CH46 en de CH26. De modellen kenmerken zich door hun prachtige sportieve en elegante design. Daarnaast zijn ze zeer veilig en goed afgewerkt met hoogwaardige materialen.

 

Een nieuwe of tweedehands brommobiel

Wilt u graag een van de Chatenet microcars aanschaffen? Vraag dan een van onze specialisten naar de verschillende mogelijkheden. Minicar Nederland heeft zowel tweedehands als nieuwe Chatenet brommobielen in het assortiment. Wilt u liever zelf de kleur en opties bepalen? Dan is dit ook mogelijk. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een Chatenet 45 km auto samen te stellen die volledig voldoet aan uw wensen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Chatenet microcars die wij verkopen en de bijbehorende prijzen? Of heeft u in ons assortiment een brommobiel gezien die u aanspreekt en die u graag zou willen kopen? Benader ons dan via telefoonnummer 0488-428049, stuur een e-mail via info@minicarnederland.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Daarnaast kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij van Minicar Nederland helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe Chatenet 45 km auto!

Vrijblijvende offerte ontvangen?