Gebruikte Brommobielen

Minicar Nederland is dealer van alle merken! Wij bieden dan ook als volwaardig dealer de meest complete services die u als klant nodig hebt. Dit gaat van verkoop van een brommobiel tot en met een waarde-indicatie, wanneer u uw brommobiel wilt verkopen. En natuurlijk alles wat daarbij hoort: onderhoud, reparaties en schade-afwikkeling.

Bent u op zoek naar een gebruikte brommobiel? Een groot voordeel van gebruikte brommobielen is vaak de prijs. De nieuwwaarde neemt namelijk direct na de aankoop van een nieuwe al voor een groot gedeelte af. Zodra u de weg oprijdt is uw Minicar direct al een stuk minder waard dan wat u er net voor heeft betaald. Dat geeft toch altijd een naar gevoel. Met gebruikte brommobielen heeft u daar minder of zelfs helemaal geen last van. Ideaal, want u kunt met een brommobiel in soms zelfs nieuwstaat wegrijden, zonder het gevoel te hebben dat u er veel geld op verliest. Onderstaande brommobielen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt eenvoudig sorteren op datum, prijs en automerk. Wilt u liever toch een nieuwe? Bekijk dan ons aanbod nieuwe brommobielen.

Mocht u in het bezit van een brommobiel en wilt u deze inruilen voor een gebruikte brommobiel in betere staat? Ook dat is mogelijk. Maak daarnaast gebruik van onze verschillende services voor brommobielen. Voor onderhoud, service, schade en andere reparaties kunt u ook na aankoop van een gebruikte brommobiel bij ons terecht. Een groot voordeel hiervan is dat wij de geschiedenis van uw gebruikte brommobiel dan al kennen. In geval van problemen, kan er worden nagegaan welke onderdelen er mogelijk aan vervangen toe zijn en welke nog vrij recent vervangen zijn. Ook voor u als eigenaar is het fijn om te weten waar u terecht kunt in geval van problemen of andere vragen.

Voordelen Gebruikte brommobielen


Een brommobiel heeft op zichzelf al veel voordelen. U kunt hierbij denken aan geen wegenbelasting te hoeven betalen, geen autorijbewijs nodig (wel rijbewijs AM), dat het voertuig klein, compact, zuinig en ook erg modieus kan zijn. Een brommobiel is overdekt en daarom erg in trek als brommervervanger. Een brommobiel heeft naast een gewone brommer ook meer ruimte voor een bijrijder en zelfs een kleine achterbak voor spullen zoals boodschappen of wandelschoenen. Brommobielen zijn heel praktisch en voor sommige een ware uitkomst als het op vrijheid en mobiliteit aankomt.

Bent u bijvoorbeeld slecht ter been en wordt/is uw autorijbewijs niet verlengt? Dat is geen probleem, u kunt zonder enige moeite gewoon gaan en staan waar u wilt met een leuke brommobiel bij u op de stoep! Want daar mag u het kleine wagentje gewoon parkeren.

Met een maximumsnelheid van 45 km/h, mag u met dit voertuig zowel binnen als buiten de bebouwde kom rijden. Het is niet toegestaan om met een brommobiel op autowegen en snelwegen te rijden.

Bekijkt u rustig ons aanbod, vergelijk en bekijk welke brommobiel er het beste bij u past. Bent u geïnteresseerd in één van onze gebruikte brommobielen of wilt wat algemene informatie? Neemt u dan contact met ons op. Dan bekijken wij samen met u naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk op (de) weg te helpen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?