Nieuwe Brommobielen | één locatie met 6 topmerken

Bij Minicar Nederland kunt u 6 topmerken brommobielen bekijken op één locatie! Hiermee zijn wij uniek in Nederland. Wij bieden dan ook als volwaardig dealer de meest complete services die u als klant nodig hebt. Dit gaat van verkoop van een brommobiel tot en met een waarde-indicatie, wanneer u uw brommobiel wilt verkopen. En natuurlijk alles wat daarbij hoort: onderhoud, reparaties en schade-afwikkeling. Tevens heeft Minicar Nederland GRATIS haal en breng service door HEEL NEDERLAND!

Minicar Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op een nieuwe brommobiel.

Minicar Nederland heeft 4.6/5.0 score van meer dan 40 Google reviews (klik hier)

Op zoek naar een nieuwe brommobiel? Eentje waarvan de lak nog niet droog lijkt zo glimmend? Alles fris en fruitig en vers van de pers? Bovenstaande brommobielen zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht u een brommobiel volledig naar uw wensen en smaak willen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt zelfs uw eigen AIXAM samenstellen en wij leveren u uw unieke en gepersonaliseerde brommobiel. Mocht u hier hulp bij willen of heeft u vragen over het samenstellen ervan of heeft u een vraag over één van de uit voorraad leverbare brommobielen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.Heeft u al een brommobiel en wilt u deze inruilen voor een nieuwe? Ook dat is mogelijk! Ruil uw oude in en ontvang direct uw kant en klare brommobiel. Wees de eerste eigenaar van één van onze nieuwe brommobielen. Geen gebruikssporen van voorgaande eigenaren, helemaal nieuw! U kunt eenvoudig sorteren op datum, prijs en automerk.

Voordelen Nieuwe brommobielen

Een brommobiel heeft veel voordelen. Een aantal daarvan zijn dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen, dat u geen autorijbewijs nodig (wel rijbewijs AM), dat het voertuig klein, compact, zuinig en niet te vergeten ook erg modieus is. Ook het feit dat het eigenlijk een overdekte brommer is en twee zitplaatsen heeft maakt het extra aantrekkelijk. Deze kleine auto’s zijn erg populair, zelfs bij BN’ers. Met name in de grote steden kan het lastig zijn om uw auto te parkeren. Met een brommobiel kunt u overal parkeren, zelfs op de stoep! Dat scheelt u dan ook nog eens veel parkeergeld!

Een voordeel van nieuwe brommobielen is dat deze uitgerust zijn met de meest ontwikkelde motoren, software en technische snufjes. Ook het exterieur en het interieur zijn van de laatste mode. Met een maximumsnelheid van 45 km/h, mag u met dit voertuig zowel binnen als buiten de bebouwde kom rijden. Het is niet toegestaan om met een brommobiel op autowegen en snelwegen te rijden.

Bekijkt u rustig ons aanbod, vergelijk en bekijk welke brommobiel er het beste bij u past. Bent u geïnteresseerd in één van onze nieuwe brommobielen of wilt wat algemene informatie? Neemt u dan contact met ons op. Dan bekijken wij samen met u naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk op (de) weg te helpen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?