Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan zowel uw brommobiel, auto of bus. Scherpe tarieven voor onderhoud, reparatie en APK keuringen. Minicar Nederland met het maximale aan kwaliteit!

Wat het team van Minicar Nederland zoal voor u doet:

  • Ophalen en wegbrengen indien door u gewenst
  • (schade)reparatie
  • Onderhoud
  • Wij zorgen dat u mobiel blijft middels vervangend vervoer
  • Levering en montage orginele onderdelen -accessoires
  • APK keuring
  • En wij doen ook nog dat stuk extra…..

Haal en brengservice
Wij beschikken over de middelen om uw brommobiel of auto bij u voor de deur op te halen en als hij weer klaar is bij u voor de deur terug te zetten. Zo merkt u bijna niet eens dat uw brommobiel of auto weggeweest is.

Reparatie en onderhoud
Ook na aanschaf van uw brommobiel, auto of bus staat ons team voor u klaar. Ons team draagt zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Wij voorzien uw brommobiel van alle noodzakelijke fabrieksupdates en werken als officiële dealer ook met de originele onderdelen. Wij kunnen u voordat we aan de klus beginnen een prijsindicatie geven wat het gaat kosten, als dit anders lijkt te worden overleggen we dit eerst met u als klant. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren.

APK Keuring
Wij verzorgen graag de APK keuring van uw auto of bus als deze meer dan 3 jaar oud is.

Vervangend vervoer
Wij beschikken over meerdere uitleen brommobielen en auto’s die wij in kunnen zetten als vervangend vervoer. Dit kan van pas komen in de periode dat u tijdens onderhoud of reparatie niet over uw eigen brommobiel of auto kunt beschikken.

Originele onderdelen
Uiteraard leveren wij u ook graag onderdelen wanneer u dit zelf gaat monteren, een kennis heeft die dit monteert of aan een collega bedrijf.
Voor meer info over onze onderdelen gaat u naar onze onderdelen pagina.

Tevens kunnen wij u brommobiel of auto voorzien van extra’s om uw auto een persoonlijke uitstraling te geven, zoals velgen, stylingset, motortuning, radio’s, alarminstallatie, cruise control, navigatie en carkit.