Microcar kopen

Bent u op zoek naar een Microcar? Minicar Nederland verkoopt zowel nieuwe als tweedehands Microcar modellen. Een Microcar biedt veel voordelen zoals maximale ruimte en een hoge instap. Meer lezen over Microcar? Lees dan verder. Direct een Microcar kopen? Bekijk dan ons online aanbod en neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Microcar

De Microcar is een brommobiel merk dat bekend staat om zijn brommobielen met een strakke en sportieve uitstraling Deze uiterst succesvolle brommobiel is een van de meest verkochte modellen op de Nederlandse markt. Een Microcar heeft veel kofferruimte en een groot dashboard met veel opbergvakken voor extra gemak. Daarnaast is de binnenruimte voor de bestuurder en passagier royaal. De hoge instap zorgt ervoor dat u makkelijk in en uit kunt stappen en u goed zicht rondom heeft. Koopt u een Microcar, dan kunt u rekenen op veel rijplezier en comfort.

 

Een nieuwe of tweedehands Microcar

De Microcar is nieuw verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, de Initial, Plus en X. Voor meer informatie over deze uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u direct een nieuwe Microcar kopen? Kies dan voor een brommobiel die direct uit voorraad leverbaar is of stel zelf uw Microcar samen. Liever een goedkopere tweedehands 45 km auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden en specificaties.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over Microcar en de prijzen? Of wilt u direct een brommobiel uit ons online assortiment aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-428049, stuur een e-mail via info@minicarnederland.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Tevens heeft u de mogelijkheid om via de website een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij van Minicar Nederland staan graag voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw Microcar!

Vrijblijvende offerte ontvangen?