Move brommobiel kopen

Bent u op zoek naar een mooie Move brommobiel? Dan zit u helemaal goed bij Minicar Nederland! Wij zijn dealer van alle brommobiel merken en verkopen ook nieuwe en tweedehands brommobielen van het merk Move. Move is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen zoals E-cars, E-bikes en E-scooters. Wilt u meer te weten komen over de E-cars van dit bijzondere merk? Lees dan snel verder. Bekijk snel ons online aanbod microcars van Move of neem voor meer informatie contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Maak kennis met de minicars van Move

Move is specialist in het ontwikkelen en produceren van elektrische voertuigen als minicars. De elektrische brommobielen van Move zijn robuust, betrouwbaar, geruisloos en heel makkelijk op te laden via alle stopcontacten. De voertuigen bieden veel gemak en rijplezier. Move biedt verschillende modellen die u ook bij Minicar Nederland kunt verkrijgen. Bijvoorbeeld de Move Trev, een 4-deurs elektrische auto met een actieradius van 110 km of de Move Citycar. De Move CityCar is ideaal wanneer u zich wilt verplaatsen in een stads- of woongebied. De CityCar heeft een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor twee personen. Bij Minicar Nederland kunt u die Move modellen ook kopen. De nieuwe Move brommobielen zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw Move 45 km auto samen te stellen.

 

De voordelen van een Move microcar

Een Move microcar biedt veel voordelen. De Move 45 km auto’s hebben bijvoorbeeld zeer compacte afmetingen, waardoor u op plekken komt waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen. De Move Trev is de goedkoopste volledig elektrische brommobiel op de Nederlandse en Belgische markt. Ook een Move Trev aanschaffen? Minicar Nederland biedt zowel nieuwe als tweedehands exemplaren. Ook met een nieuwe of gebruikte Move CityCar kunnen wij u helpen. Van dit model zijn ook verschillende versies te verkrijgen zoals de CityCarGo PickUp en de CityCarGo Van. Neem gerust contact met ons op als u meer te weten wilt komen over deze minicars.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over het aanbod Move brommobielen van Minicar Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de microcar die aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden wij een complete service zoals waarde indicatie, onderhoud, reparaties en schadeafwikkeling. Voor vragen of hulp van onze specialist belt u naar 0488-428049, mailt u via info@minicarnederland.nl of vult u het online contactformulier op onze website in. Wij van Minicar Nederland gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Move brommobiel!

Vrijblijvende offerte ontvangen?