Ligier brommobiel kopen

Wilt u graag een Ligier brommobiel kopen? Dan kunt u terecht bij Minicar Nederland! Onze specialisten helpen u graag met het vinden van een Ligier minicar die helemaal aansluit bij uw wensen. Kiest u voor een tweedehands brommobiel van Ligier? Of gaat u toch voor een volledig nieuwe Ligier? Bij Minicar Nederland is het allemaal mogelijk. Lees snel verder voor meer informatie over de minicars van Ligier, bekijk ons online aanbod of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Maak kennis met de minicars van Ligier

Bent u op zoek naar een sportieve en luxe microcar? Dan is een Ligier brommobiel zeker wat voor u. De ontwerpers van Ligier hebben jarenlange ervaring in de autosport en dat ziet u terug in de auto’s die zij maken. Ze zijn er in geslaagd om een zeer veelzijdige minicar te ontwikkelen. De Ligier brommobiel kenmerkt zich door zijn dynamische rijdgedrag in combinatie met veel comfort. De modellen hebben een zeer sportieve uitstraling en verfijnde details. Ligier maakt verschillende modellen zoals de Ligier JS50 en de JS50L. Deze nieuwe modellen kunt ook bij Minicar Nederland kopen. Kies voor een JS50 die direct uit voorraad leverbaar is of stel uw eigen Ligier samen.

 

Kies voor een nieuwe of tweedehands Ligier brommobiel

De Ligier JS50 en JS50L zijn comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobielen. De Ligier JS50  en de JS50L bieden veel rijcomfort, luxe en hebben een hoogwaardige afwerking. Dit model is voorzien van de nieuwste DCI motor. Deze motor zorgt voor veel rust en comfort tijdens het rijden. Naast deze nieuwe modellen bieden wij vaak ook oudere Ligier microcars tweedehands aan zoals de Ligier 500 Nova en de Ligier X-Too. Neem contact met ons op en wij voorzien u direct van de gewenste informatie over mogelijkheden en de prijs.

 

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over een Ligier microcar en de prijs? Of wilt u direct uw zelf samengestelde Ligier brommobiel kopen? Neem dan contact op met Minicar Nederland door te bellen naar 0488-428049, een e-mail te sturen via info@minicarnederland.nl of het online contactformulier in te vullen. Voor meer informatie over de prijzen van een Ligier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij van Minicar Nederland helpen u dan graag met het vinden van een Ligier brommobiel die helemaal aansluit bij uw wensen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?