Aixam brommobiel kopen

Wilt u graag een AXIAM brommobiel kopen? Bij Minicar Nederland vindt u precies wat u zoekt! Als dealer van alle brommobiel merken bieden wij een ruim assortiment met 45 km auto’s van topmerken als AXIAM. Dit Franse merk is marktleider in Europa op het gebied van minicars. Minicar Nederland verkoopt online zowel tweedehands als nieuwe AXIAM auto’s. Heeft u nog vragen over de onze brommobielen? Of wilt u direct de gewenste Axiam minicar aanschaffen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Voor meer informatie over de AXIAM brommobielen leest u verder.

Maak kennis met AIXAM

Het Franse AXIAM is opgericht in 1983 en is altijd bezig met innoveren. Ze doen veel onderzoek en voeren continu ontwikkelingen door, zodat hun modellen zeer veilig en comfortabel zijn. Hun brommobielen steken daarnaast design technisch zeer goed in elkaar. AXIAM heeft verschillende brommobiel modellen op de markt, die u ook bij Minicar Nederland kunt verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Minauto, City, Coupé, en Crossline. Tevens zijn er verschillende elektrische brommobielen zoals de zogenaamde E-City en E-Coupé.

 

Kies voor een AXIAM brommobiel

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke nieuwe brommobiel? Dan is de AXIAM Minauto wat voor u. De Minauto is een eenvoudige, toegankelijke 45 km auto met de veiligheid en het comfort dat u nodig heeft in het verkeer. Van Sensation range zijn drie verschillende voertuigen te verkrijgen, de City, Coupé en Crossline. Ieder model biedt zijn eigen voordelen. De City is bijvoorbeeld zeer compact, de Coupé biedt meer comfort en een onderscheidend en elegant uiterlijk, en de Crossline is ontwikkelt voor de avonturier met zijn stoere 4×4 look en karakter. De e-AXIAM range met de e-City en de e-Coupe zijn volledig elektrische brommobielen en zijn daarom nog beter voor het milieu. Wilt u een nieuwe AXIAM minicar aanschaffen? Of gaat u liever voor de goedkopere optie en kiest u een tweedehands AXIAM 45 km auto? De specialisten van Minicar Nederland helpen u graag!

 

Neem contact met ons op

Direct een nieuwe AXIAM brommobiel kopen via Minicar Nederland? Of wilt u eerst  meer te weten komen over de mogelijkheden van de AXIAM en de prijs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0488-428049, stuur een e-mail naar info@minicarnederland.nl of vul het online contactformulier in. Daarnaast kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. De specialisten van Minicar Nederland helpen u dan graag met de aankoop van een nieuwe AXIAM brommobiel!

Vrijblijvende offerte ontvangen?