Elektrische 45 km auto kopen

Bent u op zoek naar een mooie elektrische 45 km auto? Dan bent u bij Minicar Nederland aan het juiste adres! Minicar Nederland biedt verschillende elektrische minicars. Neem bijvoorbeeld de 100% elektrische brommobielen van AIXAM. De elektrische AIXAM modellen zijn van topkwaliteit en bieden veel rijplezier. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte elektrische brommobielen. Meer weten of direct een nieuwe of tweedehands 45 km auto kopen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Koop een nieuwe elektrische 45 km auto

We zien in Nederland dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Steeds meer mensen ondernemen stappen met het oog op een groenere toekomst. Een elektrische 45 km auto sluit helemaal aan bij dit ideaal. Minicar Nederland verkoopt verschillende elektrische brommobielen van onder andere AIXAM. Deze minicars bieden veel voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld stiller, fijngevoeliger, bieden meer comfort en rijplezier en zijn tot slot beter voor het milieu. Wilt u ook een nieuwe elektrische brommobiel kopen? Bekijk dan snel ons online assortiment of stel zelf uw minicar samen.

 

Gebruikte elektrische 45 km auto

Een goedkopere mogelijkheid die wij bieden, is het kopen van een tweedehands elektrische 45 auto. In ons assortiment vindt u regelmatig diverse elektrische minicars. Onze brommobielen zijn altijd in zeer goede staat en uiterst scherp geprijsd. Bij veel modellen ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie van de dealer! Heeft u een vraag over een elektrische brommobiel in ons assortiment? Wil u bijvoorbeeld meer te weten komen over de specificaties? Bel of mail ons dan!

 

Koop direct uw elektrische minicar

Bent u van plan om een nieuwe of tweedehands elektrische 45 km auto kopen? Neem dan snel contact op met de specialisten van Minicar Nederland of bekijk direct het online aanbod. U kunt ook altijd bij ons aankloppen om gebruik te maken van onze complete service, van verkoop, waarde indicatie tot onderhoud, reparaties en schadeafwikkeling, wij regelen het graag voor u. Bel ons via 0488-428049 of mail naar info@minicarnederland.nl. Wij gaan dan graag met u aan de slag om de juiste elektrische 45 km auto te vinden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?